Bodytec

EMS bodytec training
sterker en strakker in 20 minuten!

De bodytec training is voor u geschikt als……

  • U als (top)sporter een hoger niveau wilt bereiken
  • U wilt afvallen en centimeters wilt verliezen
  • U zich fitter en vitaler wilt voelen
  • U in korte tijd veel resultaat wilt behalen
  • U een beter huidbeeld nastreeft en u van de cellulite afwilt
  • U moet revalideren na een blessure
  • U gezondheidsklachten wilt voorkomen of verminderen( o.a. artose, rug-, nek en bekkenbodem klachten, incontinentie, lichaamsspanning, osteoporose, kramp en spataders)

Hoe werkt het?

Bij Health clinic Roosendaal doe je een EMS training (ElectroMyoStimulation) met behulp van een Miha Bodytec 2 apparaat.

Tijdens deze EMS-workout worden door middel van laagfrequente elektrische impulsen de spieren in het lichaam effectief gestimuleerd. Hierdoor wordt in korte tijd het spierweefsel opgebouwd, het metabolisme gestimuleerd, onderhuids vetweefsel gestroomlijnd en de huid verstevigd.

Met Miha bodytec gebeurt dit op een bijzondere effectieve en efficiente manier. Dit omdat tegelijkertijd alle belangrijke spiergroepen in het lichaam gestimuleerd worden door de verschillende positieve effecten van de EMS training is de workout met de Miha Bodytec geschikt voor Kracht en Prestatietraining, maar ook voor Gezondheids en Welness en Beauty doeleinden. De positieve effecten van de EMS training zijn in verschillende wetenschappelijke studies aangetoond.

Tijdens de 20 minuten durende sessie wordt onderkleding gedragen van speciaal materiaal dat goed aansluit en geschikt is om de impulsen goed over te brengen op het lichaam. Daaroverheen wordt een speciaal elektrodenvest op het bovenlichaam gedragen, met daaraan gekoppeld elektroden voor de arm-, been- en bilspieren. Dit elektrodenvest wordt aangesloten op de effectieve Miha Bodytec apparaat.

De intensiteit voor de verschillende spiergroepen wordt afzonderlijk ingesteld. Op deze wijze kunnen specifieke spiergroepen extra intensief getraind worden of juist worden ontzien tijdens de training. Ook de workout oefeningen worden afgestemd op de behoefte en het niveau van een persoon. Met de Miha Bodytec training kan iedereen, in korte tijd, resultaat behalen. Afhankelijk van de intensiteit kan tijdens 1 training van 20 minuten meer resultaat behaald worden dan tijdens 3 uur training in de sportschool.

Prijzen

Gratis proefles
Losse les € 25
10 lessen € 230
halfjaar (2x per week) € 165  per maand

2e halfjaar en verder (2x per week) € 145 per maand